Nyheder
Hjem Nyheder Nyheder Hvilke stilarter har poolflydere?
Nyheder

Hvilke stilarter har poolflydere?

2022-10-09

Når sommeren kommer, kan mange børn lide at lære at svømme, og selv nogle unge kan lide at svømme, så de vil forberede nogle svømmebassiner.Poolflydere er nu tilgængelige i en række forskellige stilarter og former, perfekt til dem, der elsker at svømme i vandet.Så hvad er stilen af ​​Pool floats?Lad nu Kottoyi Pool float-producenter introducere adskillige Pool float til dig.

Hvilke stilarter har poolflydere?

Dobbelt svømmebassin.At nyde din pooltid med en ven eller kæreste gør dobbelte poolflydere til et ideelt valg.

Party Pool Floats: Party Pool Floats er poolflydere til svømmefester.Der er hjerteformede og andre stilarter, som kan skabe en god stemning i en fest.

Tanning Pool Floats: Tanning Pool Floats kan primært bruges, når man hviler i poolen.Liggende på Tanning Pool Floats kan sole sig i solen eller tage et godt hvil.Det er et ideelt svømmehjælpemiddel til sommer- eller vinterbadere.

Dyrebassin flyder: Det kan have en række forskellige dyreformer, især for børn, og det er også velegnet til mennesker i alle aldre.

Babypoolflydere: Disse babybassinflydere er velegnede til babyer i alderen 0-1 år med høj sikkerhedsydelse, som kan lade babyer lege glade i vandet, så babyer kan nyde det sjove ved vand på forhånd.

floats

Hvis du ønsker flere stilarter af Pool Floats, kan du kontakte Kottoyi Factory.Kottoyi Factory er en professionel producent af forskellige stilarter af svømmebassiner, svømmebassiner, Svømmeringe, vi kan engros- og tilpasse, så kunderne har flere valgmuligheder.Kun det du ikke kan komme i tanke om, intet vi ikke kan gøre.